Към съдържанието
Ръкопис

Как да изтрия данните си

В приложението отвори Настройки и натисни „Изтрий моите данни“.

Това трие всичко, което пазим за твоя телефон.

Акаунт няма — няма име, поща или парола, които да се трият отделно.

Колко време пазим всяко нещо и как да ни пишеш, ако не можеш да отвориш приложението, ще бъде описано тук, преди приложението да излезе в Google Play.